Tel.:
China Geglazuurde Keramische tegels fabrikant
Xiamen Cerarock Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Mijn naam is uw waarborg!

Thuis

Xiamen Cerarock Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Xiamen Cerarock Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Cerarock neemt in vorm van Xiamen, China sinds 2012, snel ontwikkeld en spoedig de belangrijke exporteur van tegels op Xiamen-gebied geworden. De producten van Cerarock worden vaak gebruikt in woon en commerciële projecten met inbegrip van het volgende: huizen, flats, flatgebouwen, hotels, wandelgalerijen en onderwijsfaciliteiten.

Hoewel Cerarock snel in antwoord op veranderende tendensen en technologie is gegroeid, is onze toewijding aan eminente kwaliteit en de dienst zo sterk zoals ooit gebleven. En graag mee te delen die dat Foshan-Toonzaal in eind 2017 wordt geopend. Wij verplaatsen één stap voorwaarts naar het wereldvenster van Tegels, en hopen om onze cliënten beter en te dienen beter met onze devotation op producten.

 

Wij sparen geen inspanning in het helpen van cliënten aan bron de meest geschikte producten voor hen, en 100%-de naverkoopdienst wordt verleend, die hen verzekert om goederen te verkopen zonder zich enige het ongerust maken voor kwaliteitsprobleem.

 

En ons gedrag is totaal conculded als onze slogan zeggend: „Mijn naam is uw waarborg“.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Handelsmaatschappij

Merken : Cerarock

Aantal werknemers : 20~25

Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

De stichter

Zayed Wu heeft in Xiamen-de Groep van MINMETALS meer dan 18 jaar sinds zijn graduatie van Bedrijfs Engelse Majoor gewerkt, is dit bedrijf genationaliseerd en verstrekte een grote paltform voor M. Zayed om zijn capaciteit te onderzoeken. Tijdens de afgelopen 18 die jaar, Zayed diep in bouwmateriaalgebied en het uitvoeren gevallen wordt geleerd, dat eerder stevige fundamenten voor de verdere tegelzaken legden die hij heeft gebouwd.

Ook in 2002, plaatste hij in het buitenland in Qatar 2 jaar en werd diep daar beïnvloed door Moslimcultuur, zo kwam de naam van ZAYED. Vanaf 2005, is Zayed gezeten voet in de tegelzaken, die eigenlijk een bestemde manier voor hem zijn. Aangezien het centrum van Rustieke tegels Jinjiang zijn geboortestad is, maakt het groeien met het milieu van keramische tegels en alle die middelen van verwanten worden gekregen zijn nieuw-begonnen zaken zich snel ontwikkelen. Zo is het een natuurlijk resultaat voor Cerarock om vorm in 2012 te vergen.

bedrijfsdiensten

Sourcing

Het ontwerp exploiteert

Kwaliteitscontrole

Logistiek

 

Productienetwerk

 

Het de productienetwerk van Cerarock brengt de recentste tendensen en de innovatie aan de drempels van onze klant. Onze expansieve capaciteit vertaalt in enorme selectie en directe distributie. Met Cerarock, hebben de klanten snelle toegang tot unieke en, in veel gevallen, eerste-aan-marktproducten. Wij bieden de recentste kleuren aan, eindigen en texturen, gecombineerd met een breed assortiment van het coördineren van versiering en accentstukken.

VALUE: Cerarock is geëngageerd om de waarde te maximaliseren die wij aan elke klant hebben geleverd. Het Cerarock-team ontwikkelt zich constant, sourcing en raffineert om de beste producten bij de beste waarde te verstrekken.

Bedrijfteam

Xiamen Cerarock Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Xiamen Cerarock Imp.& Exp.Co.,Ltd.
RM706, No.707, Hu'an-Road, Huli-District, Xiamen, China
Tel.:86-0592-5393051-817
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Geglazuurde Keramische tegels Leverancier. © 2018 - 2024 glazed-ceramictile.com. All Rights Reserved.